Casa > Sobre nosaltres

SOLVER POLYIMIDE fundada el novembre de 2010, és un fabricant professional i alt-tecnologia de POLYIMIDE (PI) i els seus productes amb el nom "Plàstic daurat".

Polyimide de POLYIMIDE SOLVER és una mena de plàstic Enginyeria d'alt rendiment. Això no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, resistència a la corrosió i actuació de lluita contra les radiacions, però també té bona maquinabilitat. Això es pot modelar mitjançant diferents mètodes tal com emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injecció. Combinat les amb fibra de vidre (GF), fibra de carboni (CF), Politetrafluoroetilè (PTFE), grafit, disulfur de molibdè etc., en gran mesura pot millorar el rendiment general dels materials polímers compostos, per exemple, propietats mecàniques, auto-lubricació, resistència al desgast. Ha estat àmpliament utilitzat en molts àmbits, com l'aeroespacial, construcció naval, micro-electrònica de l'automòbil, circuits elèctrics, equips químics, mecànica fina etc..

La capacitat de producció anual dissenyat de la resina monòmer i polyimide produïda per SOLVER POLYIMIDE amb drets de propietat intel·lectual independents és de 500 tones. És la primera empresa de fabricació nacional que s'adona de la industrialització de polyimide. Incloses polyimide termoplàstic i els termostables polyimide, la nostra varietat de producte és completa. Actualment els nostres productes principals són:

1. termoplàstic Polyimide:

· Termoplàstics Polyimide partícula
· Polyimide termoplàstics Motllura en pols
· Termoplàstics Polyimide líquid
· Perfil de termoplàstics Polyimide
· Adhesiu termoplàstic Polyimide

2. termostables Polyimide:

· Termostables Polyimide en pols
· Termostables Polyimide líquid
· Termostables Polyimide compost
· Termostables Polyimide perfil

3. Polyimide monòmer:

· 6FDA SolverPI-monòmer
·
AHHF SolverPI-monòmer
·
BTDA SolverPI-monòmer
·
HFBAPP SolverPI-monòmer
·
TMAH SolverPI-monòmer

4. escuma de Polyimide:

· Polyimide espuma rígida
· Polyimide d'escuma Flexible

5. resina de Polyimide:

· SolverPI-resina 6002
· SolverPI-resina 7002
· SolverPI-resina 70SY1
· SolverPI-resina 70SY2
· SolverPI-resina 705R
· SolverPI-resina 7005
· 7051 SolverPI-resina

6. Polyimide recobriment

· Termoplàstics alta temperatura Polyimide recobriment

7. Polyimide Material compost

· Polyimide resina composta 15% PTFE
· Polyimide resina composta 15% grafit
· Polyimide resina composta 40% grafit
· Polyimide resina composta 15% grafit i 10% PTFE
· Polyimide resina composta 15% molibdè disulfur

Agent d'alineació de cristall líquid de Polyimide de 8.

· SolverPI-solució 625

SOLVER POLYIMIDE producció de tecnologia avançada amb forta controlabilitat; Especialista QC controla el procés sencer de producció (matèries, intermedi productes i així successivament), prova, qualitat de primera classe, actuació estable, productes rendibles, competitius. Té un sistema de gestió de qualitat científica, completa i forta R & D i després de l'equip de servei de venda, proporcionant més complet tècnic suport a clients.

SOLVER POLYIMIDE compta amb un equip fort r + D liderat per post-metges. Incloent-hi molts mestres, metges i professors en els camps relacionats, té la primera classe centre de r + D i laboratori a la Xina.

Benvingut al contacte amb SOLVER POLYIMIDE.