Polyimide resina composta 15% grafit

Nom del producte: Polyimide resina composta 15% Graphite.Item núm.: SolverPI-compost 15G. SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament

Detalls del producte

Nom del producte: Polyimide resina grafit 15% compost

Element núm.: 15 SolverPI-compost G

SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament. La polyimide és apte per a l'entorn d'aplicació que pot resistir, segellat, dimensional estabilitat de la temperatura, deformació sense fractura, com seeling l'anell, impuls rentadora, coixinet de lliscament, bomba de buit de paletes, seients de vàlvula, equip i així successivament.


Ure PSolverPI-de resina 6001

La resina de polyimide pur 100% pot ser urgent de motlle, emmotllament per injecció, extrusió emmotllament. La resina de polyimide pur 100% té avantatges excepcionals en la sèrie polyimide, com les propietats mecàniques més alt, les millors propietats d'aïllament tèrmic i elèctric, tempeature alt desgast-resist(high PV value) dimention excel. lent estabilitat.

Productes s'utilitzen principalment en: L'entorn amb elevades necessitats de propietats mecàniques, puresa, inslation, inslation de calor, el coeficient de fricció. Les aplicacions típiques inclouen vavle seient, tapa d'aïllament tèrmic, plasma soldadura pistola, anell de turbina, cronometratge gear tensor, tenint retenció, pawl separació de document de la impressora, bloc de descans, el localitzador de detecció i així successivament.

Resina de SolverPI-compost 6001 amb grafit

La 6001 SolverPI-resina articulades amb grafit: el producte és emmotllament per compressió format amb grafit 15% afegit a la resina polyimide que té excel lent resistència abrasiu a alta PVvalue condició.


Productes s'utilitzen principalment en: tot tipus de segell anells i segell anells coixinets de lliscament. L'aplicació típica inclou la rentadora de confiança en la transmissió de l'automòbil, anell de segell, anell de segell de pistó, anell de segell motor hidràulic, màniga de eix de reciclatge de l'automòbil d'escapament EGR, titular de màniga turbocompressor eix, titular de màniga Odontologia Microordinador eix, fulla de pneumàtica eina bomba de buit i així successivament.Investigació