Polyimide resina compost de grafit 15% i 10% PTFE

Nom del producte: Polyimide resina composta 15% grafit i 10% PTFE. Element núm.: SolverPI-compost 15G10P. SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips electriconic

Detalls del producte

Nom del producte: Polyimide resina composta 15% grafit i 10% PTFE

Element núm.: SolverPI-compost 15G10P

SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament. La polyimide és apte per a l'entorn d'aplicació que pot resistir, segellat, dimensional estabilitat de la temperatura, deformació sense fractura, com seeling l'anell, impuls rentadora, coixinet de lliscament, bomba de buit de paletes, seients de vàlvula, equip i així successivament.


Ure PSolverPI-de resina 6001

La resina de polyimide pur 100% pot ser urgent de motlle, emmotllament per injecció, extrusió emmotllament. La resina de polyimide pur 100% té avantatges excepcionals en la sèrie polyimide, com les propietats mecàniques més alt, les millors propietats d'aïllament tèrmic i elèctric, tempeature alt desgast-resist(high PV value) dimention excel. lent estabilitat.

Productes s'utilitzen principalment en: L'entorn amb elevades necessitats de propietats mecàniques, puresa, inslation, inslation de calor, el coeficient de fricció. Les aplicacions típiques inclouen vavle seient, tapa d'aïllament tèrmic, plasma soldadura pistola, anell de turbina, cronometratge gear tensor, tenint retenció, pawl separació de document de la impressora, bloc de descans, el localitzador de detecció i així successivament.


Compost SolverPI -6001 resina amb grafit i PTFE

La 6001 SolverPI-resina articulades: el producte és emmotllament per compressió format amb grafit 15% i 10% PTFE afegit en resina de polyimide d'ell que té molt baix coeficient de fricció aplicada per la rotació d'alta velocitat de treball condicionen.

El producte s'utilitza principalment en els anells de pistó segell i anells de segell que són molt fiables d'inertització gas degut a la molt baix coeficient de fricció i bona stabilyit dimensional.Investigació