Polyimide resina composta 15% molibdè disulfur

Nom del producte: Polyimide resina disulfur de molibdè 15% compost Element núm.: SolverPI-compost 15M

Detalls del producte

Nom del producte: Polyimide resina disulfur de molibdè 15% compost

Element núm.: SolverPI-compost 15M

SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament. La polyimide és apte per a l'entorn d'aplicació que pot resistir, segellat, dimensional estabilitat de la temperatura, deformació sense fractura, com seeling l'anell, impuls rentadora, coixinet de lliscament, bomba de buit de paletes, seients de vàlvula, equip i així successivament.

Pure resina de SolverPI-6001

La resina de polyimide pur 100% pot ser urgent de motlle, emmotllament per injecció, extrusió emmotllament. La resina de polyimide pur 100% té avantatges excepcionals en la sèrie polyimide, com les propietats mecàniques més alt, les millors propietats d'aïllament tèrmic i elèctric, tempeature alt desgast-resist(high PV value) dimention excel. lent estabilitat.


Productes s'utilitzen principalment en: L'entorn amb elevades necessitats de propietats mecàniques, puresa, inslation, inslation de calor, el coeficient de fricció. Les aplicacions típiques inclouen vavle seient, tapa d'aïllament tèrmic, plasma soldadura pistola, anell de turbina, cronometratge gear tensor, tenint retenció, pawl separació de document de la impressora, bloc de descans, el localitzador de detecció i així successivament.


Resina de SolverPI-compost 6001 amb disulfur de molibdè

La 6001 SolverPI-resina articulades el producte és emmotllament per compressió format amb 15% disulfur de molibdè afegit a la resina polyimide que té excel·lents propietats desgast resistir i segellat de preperty en l'entorn alt buit.


El producte s'utilitza principalment en súper buit i la baioneta. Aquest material compost s'ha aplicat amb èxit a milers de bomba centrífuga que s'utilitza principalment en l'estació de factory、power d'oli refinery、chemical i altres equips de conducció de fluids. Aquest producte s'utilitza com la choma de la bushings、axletree pump、throat, tenint que pot reemplaçar metal、graphite、silicon carbur i altre material compost per millorar significativament la efficiency、reliability i el rendiment que s'executen de la bomba.


La característica del producte pot reduir eficaçment probabilitat d'enganxat quan la bomba està funcionant, i anell boca inferior més gap 50%.


Aplicacions i envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic unitat pump、chemical fertilitzant plant、sulphuric àcid planta i així successivament.

Transmissió mitjà: baixa densitat olefin、The gas i del líquid saturació medium、strong corrosive、high i baixa temperatura.

Pot solucionar els problemes com seguir: curt lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a petit nombre de partícules.

Aquest producte es pot aplicar a aquest tipus de bomba:

(1) Tenint ring、sliding de bomba centrífuga: boca

(2) Boixa bomba submergida: intermedi

(3) Bomba escut: lliscament tenint, resoldre el problema de lubricació forçada

(4) Bomba d'unitat de disc magnètic: lliscament tenint i blindatge, resoldre el problema de lubricació forçada.


Investigació