Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Aplicació de Polyimide

Sep 15, 2014

Polyimide com el material de punta per actuació més destacada, amb excel·lent aïllant elèctric, resistència al desgast, resistència a altes temperatures, resistència a les radiacions i propietats físiques i mecàniques, de maquinària, aparells electrònics i elèctrics, instruments, petroquímica, maquinària de construcció, equipament comercial, mesura, anàlisi, equips mèdics i equips de transmissió i tèxtil etc.. Aplicació de creixement ràpid, s'ha convertit en el coet global indispensable, aeroespacial, avions i altres tecnologies d'avantguarda en els camps de materials. Amb el desenvolupament de l'aviació, l'automòbil, especialment el desenvolupament de la indústria electrònica sostingut i ràpida, urgent requisit de miniaturització equips electrònics, lleuger, alta funcionalitat i facilitat de processabilitat. Actuació excel·lent polyimide juga un paper important en aquestes àrees, la taxa de creixement s'ha mantingut al voltant del 20%, amb àmplies perspectives de desenvolupament.

Maquinària comercial: peces resistents a la calor, impressora làser document separació ungles i fotocopiadores d'alta velocitat, tapa final eix corró, gear resistent a la calor, rotació pad i l'acoblament d'empenta etc...

Electrònica i semiconductor: placa de circuit imprès, elèctric connectors, connectors, aïllants i Junta, pantalla de cristall líquid i xips de suport, sòcol d'alta temperatura, connector, circuits impresos Junta i informàtic disc dur, transportista, materials d'aïllament de xips de circuit integrat, cables resistents a la calor, terminals de cablejat, sòcols, etc...

L'automòbil i avions de motor sistema de subministrament de combustible: peces, components de motor de reacció, compressor i peces generador, fixacions, articulació spline i mecanisme de comunicació electrònica, bomba i coberta bomba, pistó anell, gear, pales, rodaments, tenint marc i Junta, no només pot reduir el pes dels components, però també pot estendre la vida útil.

Anàlisi i equips mèdics: vàlvula i seients de vàlvula, connector connector etc...

Maquinària industrial: com alta temperatura resistent motor, bomba i compressor d'auto lubricació rodaments, boixes, boixa, aïllament, estanqueïtat anells, anell de pistó, fulla de pistó compressor i equip, màquina, escut tèrmic equips, impuls rentadores, etc..