Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Propietats químiques de termoplàstic Polyimide

Sep 15, 2014

A causa de l'anell aromàtic servitud a l'estructura del polímer i té major estabilitat tèrmica, comercial termoplàstic polyimide derivades de diamine aromàtic i anhídrid aromàtic dos. Polycondensation de polyimides aromàtics elaborat per diamine aromàtic i aromàtic normalment implica dos anhídrid, l'efecte es produeix en el mitjà de la reacció és adequat i generar un intermedi polyamic àcid. L'àcid de poliamida pot ser utilitzat en algun camp o per calor o acció química es converteix en un polyimide lineal termoplàstic amb estructura general.

Les principals propietats de polyimide termoplàstic aromàtic és vidre d'alta temperatura de transició (Tg) va ser destacat, d'alta temperatura resistència, duresa, bones propietats elèctriques, flama retardancy i alta radiació natural. No obstant això, des de viscositat Tg i fusió de temperatura de tractament relativament alts de termoplàstics polyimide, una fabricació relativament alta. En alguns casos, la temperatura de tractament pot excedir la temperatura de descomposició de la polyimide. Encara que la temperatura de tractament en la temperatura de descomposició tèrmica lineal polyimide aromàtic dalt teòricament és termoplàstic, però generalment s'anomenen pseudo polyimide termoplàstics. En aquest cas, més fàcilment que l'àcid de poliamida final polyimide intermedi dissoldre i fondre, possiblement abans calefacció en polyimide es converteix en pel·lícula o parts. Problemes intractable polyimide aromàtic, fins a cert punt han passat en la cadena del polímer i identificades com Cetona, èter i sis fluor diferents trimethylene flexible grup o cadena entre dos i dos amino qualsevol o tots dos de l'anell aromàtic. Maquinabilitat millorada termoplàstics polyimide de un diamine aromàtic especialment eficaç és Perfluorats isopropylidenebis amino (4 BDAF). 4-BDAF i aromàtics dos reacció de coordinació es mostra com l'estructura de figura de polyimide.

Més fàcil de processar que dos amino benzè i aromàtics polyimide dos polyimide preparats de 4 a BDAF per oxidació tèrmica, estabilitat tèrmica i encara té Alt Tg fluorur de i. 4-BDAF també ha causat polyimide preparat exposició propietats elèctriques millorats. L'altre s'utilitza per millorar la diamine processament de termoplàstics polyimide és aromàtica diamine modificat per siloxano i dos 1 2 un o dos aminoàcid benzè, indane.

Les principals característiques dels termoplàstic polyimide és la seva resistència a la calor, que té Alt Tg en ells. És un típic àmbit Tg: de la imide aromàtica polyether 423 ° F, alguns polyimide que conté 4-BDAF més de 700 ° F.

Duresa polyimide aromàtic millorat en comparació amb polyimide termostables, els rangs de la taxa d'elongació del 5% a més del 50%, la fractura pot variar des de 8.5 a 14 lliures de polzada per polzada quadrada.

Les propietats elèctriques de termoplàstic polyimide és excel lent i la constant dielèctrica del parcialment fluorats aromàtics polyimide de menys de 2.8 (1kHz) per polyimide no fluorats (1kHz) 3.5.

Amb unes quantes excepcions, aromàtics termoplàstics dissolvents orgànics polyimide resistents a més comuns i diluïda d'àcid. L'exposició o immersa en concentren alcalí àcid i calor, farà la degradació polyimide. Alguns polyimide termoplàstic en fort dissolvent orgànic és soluble en.