Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Materials polímers importants de Polyimide

Sep 15, 2014

Polyimide és un tipus de materials polimèrics importants són àmpliament aplicat a tots els àmbits de la vida, a causa del seu important paper en el desenvolupament industrial per molts països com restriccions a l'exportació de recursos estratègics. En aquest context, JIANDE ciutat SOLVER POLYIMIDE Co, Ltd desenvolupada de forma independent polyimide pot ser la producció seriada, trencant el bloqueig del nostre país a l'estranger.

Polyimide alta temperatura fins a 700 ℃, la seva força és similar al metall, és la més coneguda de l'actuació integral d'una classe de materials orgànics polimèrics, materials polimèrics a l'agulla. Actualment, la producció de fibra, escuma de polyimide, plàstic i altres productes han estat àmpliament utilitzats en aeronàutica, aeroespacial, microelectrònica, nanotecnologia, cristall líquid, membrana de separació, làser camps. La indústria en general creuen que "no polyimide no tindria la tecnologia Microelectrònica actual". Però per la inversió r + D, cicle llarg, les dificultats de producció, el món sencer és americà, Japó, Rússia, Àustria i uns altres països per dominar la tecnologia avançada. Per la seva importància estratègica, aquests països han estat el bloqueig tècnic de la Xina, les restriccions d'exportació.

El 2009, els països europeus i americans, amb una producció anual de 30000 tones de polyimide, però el nostre país és menys de 20 tones. És en aquest fons de polyimide s'ha tornat cada vegada més un estrenyiment restringint la indústria de Xina, el desenvolupament de la ciència i tecnologia, JIANDE CITY SOLVER POLYIMIDE Co, Ltd a 2010 ha desenvolupat amb èxit pot aconseguir la producció en massa de polyimide i més desenvolupat per produir material molecular alt és millor que la de paper de polyimide polyimide. El paper és el resultat de materials polímers polyimide més polimerització ocasionant polyimide basat en aquest material, la resistència a la calor i força són millors que la de polyimide, va arribar del món la majoria de nivell avançat. JIANDE ciutat SOLVER POLYIMIDE Co, Ltd va dir Yang Cheng, fibres de polyimide abans de productes, productes importats són uns quatre-cents mil, 2008, 2009 o així, preus, termini de lliurament és l'heteronímia. Perquè aquesta les nostres empreses tenen cap poder de negociació, els nostres productes per entrar al mercat el 2010, 2011, quan la validació de mercat, empreses estrangeres va començar a devaluar, preu tall al mig.

Actualment, JIANDE ciutat SOLVER POLYIMIDE Co, Ltd és del món només disponible des de la polyimide sintetitzat a capacitat de producció de línia de producte acabat d'empreses, el paper es posarà en producció a finals de la polyimide.