Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Introducció de Polyimide

Sep 15, 2014

Aromàtiques polyimide (Polyimide, coneguda com PI), és una de les millors propietats integrals de materials orgànics polimèrics, té les característiques de resistència a la corrosió, fatiga resistència, resistència a alta temperatura, resistència al desgast, resistència als impactes, baixa densitat, baix soroll, llarga vida i actuació excel·lent a temperatura alta i baixa (-269 ℃ ~ 280 ℃ temps sense deformació); temperatures de descomposició tèrmica poden ser tan alt com 600 ~ C. és de lluny un de l'estabilitat tèrmica del polímer en les varietats de fractura alta, no fràgil a-269 ℃ en heli líquid. Ha estat àmpliament utilitzat en la indústria aeroespacial, l'aviació, espai, automoció, microelectrònica, nanotecnologia, cristall líquid, membrana de separació, làser, electrodomèstics, equips mèdics, processament d'aliments i altres camps de tecnologia avançada, conegut com "expert de problema".

Polyimide és polímer heterocíclics aromàtics d'estructura molecular dels compostos que contenen el grup imide, nom anglès Polyimide (PI), es pot dividir en PI, PI, imide de poliamida soluble benzè (PAI) i polyether imide (PEI) quatre. PI és una de les millors propietats integrals de materials orgànics polimèrics, alta temperatura fins a 400 ℃, gamma de temperatura d'ús a llarg termini de-200 ℃ ~ 300 ℃, cap punt de fusió evident, té el rendiment alt aïllament. A més, PI com una mena de materials especials d'enginyeria, ha estat àmpliament utilitzat en aeronàutica, aeroespacial, microelectrònica, nanotecnologia, cristall líquid, membrana separació, làser camps, tots els països de l'estudi, desenvolupament i utilització de polyimide inclòs en ple segle XXI una prometedora de plàstics d'enginyeria.

Polyimide expert és una mena d'alt rendiment de termoplàstic Enginyeria plàstics, no només ha dielèctric mecànica, tèrmica excel·lent, resistència a la corrosió i lluita contra l'actuació de radiació, però també rendiment de processament tèrmica d'exposició, podeu utilitzar calent emmotllament, extrusió emmotllament i injecció mètode.

Polyimide expert pot ser etilè amb fibra de vidre, fibra de carboni, de grafit, compost de PTFE (PTFE), millorar significativament les propietats mecàniques de materials polimèrics i propietats de resistència auto lubricació i desgast.

Polyimide expert es pot fer en una pel·lícula, també pot ser modelat com peces confidencial tubs i barres i estructura complexa, com engranatges, rodaments, anell de segellat i connector. L'ideal material per una metal alternatiu, resines termostables, ceràmica, termoplàstic de baixa temperatura i més difícil de processament de calor de polyimides en determinades situacions.

Jiande ciutat Solver Polyimide Co, Ltd. producció, és una mena d'alt rendiment plàstics d'enginyeria, no només té excel·lent tèrmica, mecànica, dielèctric, estabilitat dimensional, actuació corrosió resistència i anti radiació, però també excel·lent exposició pot ser utilitzat en mecanitzat, emmotllament, extrusió, emmotllament per injecció i injectores mètode de tractament. Però també amb fibra de vidre (GF), fibra de carboni (CF), Politetrafluoroetilè (PTFE), grafit, compost de disulfur de molibdè, per millorar les propietats mecàniques, propietats mecàniques dels materials de polímer compost i auto lubricació, alt desgast resistent. Ha estat àmpliament utilitzat en aeroespacial, construcció naval, electrònica de l'automòbil, circuits elèctrics, aparells químics, maquinària de precisió etc...