Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Principals productes de Polyimide

Sep 15, 2014

Enginyeria plàstics plàstics: Enginyeria es divideix en dues categories de termoplàstics i els termostables resina. Material termoplàstic polyimide sense propietats, que afecten una àmplia gamma d'aplicació d'aquest tipus de materials d'alt rendiment de fusió. Però Enginyeria termoestable processament barreja excel lent actuació i rendiment alt en un. Entre ells, la temperatura de transició vítria del polyimide especial Enginyeria plàstic amb alta (243 ℃) i punt de fusió (334 ℃), calor temperatura deformació fins a 316 ℃, pot ser utilitzat durant molt de temps a 250 ℃; PI de resina resistència no només a la calor que altre plàstic resistent a temperatura alta és excel lent i té els avantatges d'alta resistència, alt mòdul, tenacitat a fractura alta i excel. lent estabilitat dimensional.

Fibra fibra: Polyimide és també coneguda com fibra imide aromàtic, es divideix en ordinari força resistent a la calor i d'alta dos. El primer s'utilitza per filtrar el material, la funda de cable principal, la temperatura mitjana bombers etc... Les propietats mecàniques d'aquest pot assolir el nivell de fibra de carboni, és la millora de materials compostos avançats, també es pot utilitzar en armilles antibales i altre escut protector. En l'actualitat, utilitzats en la fabricació de filtre d'alta temperatura material és àmpliament aplicada i urgent. Entre ells, clau bossa tipus pols supressi ¢ del dispositiu s'utilitza àmpliament en el mercat nacional - filtre resistent a temperatura alta, comunament utilitzat és a la part inferior de la fibra PPS, fibra polyimide d'extrem alt importat.

Pel·lícula: el 1961 Amèrica DuPont primer produït PI pel·lícula, la tecnologia de producció de cinema de PI se centra principalment en el major productor tres: American DuPont, indústries d'Ube i Japó kanegafuchi química.

Material compost avançat material compost: Polyimide és la resina més resistent a la calor basat en materials compostos, s'utilitza principalment en la indústria aeroespacial.

Escuma de plàstics: Polyimide d'escuma és una de les millor estabilitat tèrmica de escuma del polímer, la resistència a llarg termini a 250 temperatura de ℃ ℃ ~ 300, alta temperatura curt temps resistència al ℃ ℃ ~ 500 400. Des anys 70 del segle XX desenvolupat amb èxit, té gairebé 40 anys d'història de desenvolupament. Escuma de polyimide es pot dividir en escuma polyimide termostables, escuma de termoplàstics polyimide dos.

D'una perspectiva global, comprendre la tecnologia de nucli i industrialització de polyimide eren únics fabricants de Àustria Evonic ' empresa, i l'empresa mitjançant el procés sintètic de anhídrid polyimide dos i dos amino en comparació amb Evonic menor cost, tecnologia, mercat és exclusió no plenament competitiu, grau d'integració creat l'escassetat de l'empresa.