Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Polyimide i l'aplicació de Polyimide

Sep 15, 2014

Perquè el polyimide en funcionament i característiques de síntesi química, en molts del polímer, és difícil trobar com polyimide amb una àmplia gamma d'aplicació, però també en tots els aspectes Mostra la molt destacada actuació.

1, cinema: és una de les primer polyimide comercial, utilitzat per embolicar aïllament material ranura de motor i cable. Els principals productes són DuPont Kapton, sèrie Ube Upilex i el Kaneka Apical. Pel·lícula polyimide i transparent com un bateries solars plat suau.

pintura 2: com aïllant pintura per filferro electromagnètica, o com una capa resistent a temperatura alta.

3: avançat de materials compostos components aeroespacial, avions i coets. És un dels materials estructurals més alta temperatura. Per exemple l'avió comercial supersònic de EUA planeja la velocitat de disseny és 2.4M, vol quan la temperatura superficial és 177 ℃, la vida de servei requerit és 60000 h, segons els informes s'han identificat material estructural 50% és de resina polyimide termoplàstics compòsits de fibra de carboni reforçat matriu, les aeronaus en uns 30 t.

4. fibra: mòdul elàstic després de fibra de carboni com filtrar les materials d'alta temperatura mitjanes i substàncies radioactives i prova de bala, teixit ignífug.

5. escuma: utilitzat per a alta temperatura resistent material aïllant.

6. Enginyeria plàstics: termostables amb termoplàstics, emmotllament termoplàstics pot també pot ser utilitzat a emmotllament per injecció o emmotllament per transferència. S'utilitza principalment per a auto lubricació, segellat, materials d'aïllament i l'estructura. I ha estat utilitzat en gran motor, màquina d'estampació, màquina d'envasos, fotocopiadora, gear rodaments i Marc protecció etc...

7. adhesiva: s'utilitza com adhesiu estructural d'alta temperatura. Adhesiu de polyimide Guangcheng com a components electrònics amb alta producció segellador aïllants.

membrana separació 8: per a una varietat de separació de gasos, com l'hidrogen / nitrogen, nitrògen / oxigen, carboni / nitrogen o metà i altres hidrocarburs, l'eliminació de la humitat de l'aire el gas crua i alcohols. També pot ser utilitzat com a membrana pervaporació i membranes d'ultrafiltració. Perquè la polyimide calor tolerància solvents orgànics, amb especial rellevància per a la separació de gasos orgànics i líquids.

9.Photoresist:A fotoprotecció negatius i positiu resistència, la resolució pot arribar a Micró sots. Amb un pigment o tint a la pel·lícula de filtre de color, en gran mesura pot simplificar els procediments de tramitació.

10. aplicació en Microelectrònica dispositiu: utilitzat com l'aïllament dielèctric per capes, com una capa d'amortiment pot reduir l'estrès, millora la taxa de producte acabat. Com la capa protectora pot reduir la influència del medi ambient en el dispositiu, però també té l'efecte blindatge d'un - partícules, la reducció o eliminació del dispositiu suau error (error suau).

11. cristall líquid de mostrar l'agent: orientació orientació TN-LCD, SHN-LCD i TFT-CD polyimide i el futur dels materials ferroelèctrics cristall líquid agent d'exhibició juga un paper important.

12. Electro materials òptics: utilitzat com waveguide passius o actius materials per materials òptics de commutació, polyimide que conté fluor a les longituds d'ona de comunicació és transparent, el polyimide com a substrat de confusa pot millorar l'estabilitat del material.

13. indústria elèctrica i electrònica: per a circuits impresos, materials d'aïllament, cable resistent al calor, terminals de cablejat, sòcols, etc...