Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Transformació de termoplàstic Polyimide

Sep 15, 2014

A causa de la polyimide aromàtica termoplàstic Tg, alta, en la tramitació d'aquests polímers per a alta temperatura.

Pols de polyimide pot ser en la pressió mitja (21 a 41MPa) per emmotllament per compressió. Segons la polyimide termoplàstic Tg, cal utilitzar 845 i 500 ° F entre la temperatura de la fosa per fondre la pols. Amb Tg moderat en pols i "pellets" pot ser emmotllament per injecció. A causa de la viscositat de fusió alt, emmotllament per injecció es necessiten coneixements professionals abundants. Per optimitzar el rendiment d'emmotllament, cal seguir els proveïdors polyimide recomanat per una injecció de resina especial emmotllament per procés.

Amb l'ajuda de pel lícula tradicional càsting tecnologia, pot de vernís polyimide (si es pot dissoldre en una paraules dissolvent adequat), o les pel·lícules de polyamic àcid vernís preparat. Si l'ús d'àcid polyamic envernissar, pel·lícula obtingut ha imidization tèrmic, per obtenir la pel·lícula polyimide."

Generalment, utilitzant tecnologia d'extrusió de fondre's, la pel·lícula aromàtic termoplàstics polyimide processament de temperatura és massa alt i no pot produir acceptable. No obstant això, amb el diamine de siloxano o èter modificat doble cara per millorar el rendiment substancialment reduir la temperatura de tractament, polyimide, fon convencional mètode extrusió és un factible.

Amb polyimides o solució d'àcid de poliamida remull vidre, quars, fibra de grafit i / o Fibrat contínua, a continuació, eliminar el dissolvent i calefacció la resina per fer-ho fondre, de les làmines. Com en altre ocasions polyamic l'àcid, també exigeix un final imidization tèrmic procediments.

Compressió modelatge i autoclaved de tecnologia d'avançada materials compostos, poli plàstic que prepreg imina preparat de resistència alta temperatura de la "mullada" o "seca" calent. Per reforçar el prepreg i utilitzant polyimide fondre calefacció cicle amb la polyimide específica i canvi. En general, per a la temperatura de vapor més 600 ° F, la pressió sobre 14MPa. En ordre per aconseguir bona qualitat, quan de termoplàstics polyimide prepreg compost prepreg processament de condicions de fabricació, ha de complir amb els proveïdors en blanc recomanats.

Pols polyimide fals termoplàstic, pot utilitzar el mètode de Pulvimetal·lúrgia tecnologia de fred fa components de formats de F a alta temperatura i llavors 680 a 720 ° sinterització.

També s'utilitza polyimide termoplàstic de capa dielèctrica, metall i compostes major protecció recobriments i revestiments barrera resistent a la corrosió i instal·lacions electròniques. En general, l'ús de vernís àcid polyamic. Utilitzant tècniques convencionals (per exemple: esprai, raspallar, submergir-se i rodar). Després d'un pas assecat, àcid polyamic recobriment per calor en polyimide. Per als requisits de capa fina per a aplicacions d'electrònica, l'ús d'alta velocitat gir procés de recobriment. De la mateixa manera, si utilitzeu el vernís àcid polyamic, en el recobriment procés requereix un final imidization tèrmic procediments.