Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Destacada actuació integral de Polyimide Material

Sep 15, 2014

1. polyimide és una de les espècies més alta fins ara polímer estabilitat tèrmica, alta temperatura grau resistent, la temperatura de descomposició tèrmica és de 500 ℃ anterior. Calenta material el coeficient d'expansió és petit i el metall al mateix nivell. I pot ser molt baixa temperatura, com no en ℃-269 en embrittlement d'heli líquid.

2. polyimide té bones propietats mecàniques, excel·lents propietats mecàniques de producte, és una mena d'alta resistència i materials de membrana d'alta.

3. algunes varietats de resistència química material polyimide és millor i més estable àcid, difícilment soluble en els dissolvents orgànics. Hidròlisi no és resistència àlcali de varietats, això aparentment actuació deficiències fa que el polyimide té un munt de característiques diferents a altres polímers d'alt rendiment, podem fer servir la hidròlisi alcalina de materials reciclats. A més de canviar l'estructura dels polyimide materials també pot ser bastant resistent a la hidròlisi.

4. polyimide té una resistència alta radiació, la pel·lícula és 5 × 109 rad després taxa de retenció d'electrons irradiació força era el 90%.

5. polyimide sense rebliment és un molt bon aïllant materials, resistència de volum, força desglossament, propietats del dielèctric de bones. Aquestes propietats es encara mantenir a un nivell alt en una àmplia gamma de temperatura i freqüència.

6. polyimide és un tipus de materials ignífugs, auto-extinció del polímer, fumar taxa és baixa, l'índex d'oxigen que pot arribar a més de 30.

7. pur polyimide material és un material no tòxic, no irritant i pot suportar milers de vegades d'esterilització d'alta temperatura. Part del material polyimide té certes propietats antibacterianes i antifúngiques.

8. algunes fibres polyimide també té la funció de conservació de calor, càlid i pot ser comparables amb Caixmir.