Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Propietats de Polyimide Films

Sep 15, 2014

Primer, bon rendiment de temperatura

1. el grau de temperatura de descomposició generalment a 500 ℃. De dos a dos de benzè anhídrid i diphenyl amino síntesi de polyimide, temperatura de descomposició tèrmica arriba a 600 ℃, és de lluny un de l'estabilitat tèrmica més alta del polímer en varietats. Termostables pot utilitzar estable a 360 ℃, termoplàstic pot ser utilitzat durant molt de temps a 230 ℃.

2. mentre propietats resistents del bé molt baix, si encara no en nitrogen líquid - 269 C DEG a fractura fràgil.

3. el coeficient d'expansió tèrmica és molt baix, només 2 X 10-5-3 X10-5 / ℃, tipus de biphenyl és a 10 - 6 / ℃, diferents espècies pot arribar a 10 - 7 / C.

En segon lloc, excel·lents propietats mecàniques

1. polyimide té bones propietats mecàniques. Tracció de plàstic de polyimide són 100MPa anteriorment, com plàstics d'enginyeria, el mòdul elàstic és normalment 3-4GPa. Força, mòdul de plàstic de fibra reforçada PI podria ser realça més

2. polyimide té resistència al desgast excel·lent, actuació d'auto lubricació. El canvi de propietats mecàniques amb fluctuació de temperatura és fluència petita, d'alta temperatura, la velocitat de fluència fins i tot que l'alumini també és petit. Fer les parts de transmissió mecànica.

3. polyimide calor envelliment rendiment és bona, amb 200 ℃, 1500h de tractament de l'envelliment, la tracció mesurat disminuït materials poc a temperatura ambient.

4. la resistència a les radiacions, com ara pel·lícules polyimide 5 × 109 rad irradiació, força restes al 86%, irradiació de dosi polyimide fibra 1 * 109 rad, la taxa de manteniment fort de més del 90% de la dosi. Pot ser utilitzat en la indústria nuclear.

En tercer lloc, té bones propietats dielèctriques i propietats elèctriques

Constant dielèctrica polyimide com 3.4, presentació de fluor o aire disperses en la mida de polyimide nano, la constant dielèctrica pot ser reduït a uns 2.5. La pèrdua de rigidesa dielèctrica de 100-300kV 10-3, dielèctric / mm, resistència de volum és 10 ^ 17 ohm/cm. Aquestes propietats pot mantenir encara superiors a la temperatura àmplia gamma i freqüència gamma nivell.

Rendiment resistent de Corona, propietats d'aïllament Elèctric excel·lent

Successivament, propietats químiques estables

Polyimide ha oli excel. lent resistència i la resistència de dissolvent orgànic, resistència a la hidròlisi per diluïdes àcid sulfúric estabilitat en aigua, 500h estand fins a 120 ℃.Not resistent a concentrat d'àcid sulfúric, àcid nítric concentrat, no àlcali solució i vapor a alta temperatura.

Propietat cinquè, ignífugs

Polímer polyimide jo apagar, la proporció de fumadors és baixa, el buit outgassing poques vegades; estabilitat a alta temperatura, buit i irradiació, volàtil importa poc; ignífugs grau: V0; LOI > 45

Sisè, Polyimide tòxics

Pot ser utilitzat per la fabricació de vaixelles i equips mèdics i pot suportar l'esterilització milers de vegades, alguns polyimide ha bon biocompatibilitat. Per exemple, en la prova de compatibilitat de sang per activitat citotòxica, no hemolítica en experiments in vitro de tòxics.  text-guió: 0; mso-llista: l0 level1 lfo1'> 10. Polyimide no és tòxic, pot ser utilitzat per la fabricació de vaixelles i equips mèdics i pot suportar milers de vegades desinfecció. Hi ha alguns polyimide té bona compatibilitat biològica, per exemple, en la prova de compatibilitat de sang per activitat citotòxica, no hemolítica en experiments in vitro de tòxics.