Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Propietats de Polyimide Films

Sep 15, 2014

1. totalment aromàtic polyimide per anàlisi termogravimètrica, la temperatura de descomposició inicial és generalment en el 500 ℃. De dos a dos de benzè anhídrid i diphenyl amino síntesi de polyimide, temperatura de descomposició tèrmica arriba a 600 ℃, és una de les espècies més alta fins ara estabilitat tèrmica de polímer.

2. polyimide és resistent a baixes temperatures extremes, com no en - 269 ℃ en embrittlement d'heli líquid.

3. polyimide amb excel·lents propietats mecàniques, tracció de plàstics està per sobre 100Mpa, fines de polyimide (còpia Kapton) és més que 170Mpa i polyimide biphenyl (Upilex S) a 400Mpa. Mòdul elàstic, plàstic d'enginyeria és 3 4Gpa, la fibra pot arribar a 200Gpa, segons càlcul teòric, totes dues anhídrid benzè i benzè dos amino síntesi fibra pot arribar a 500Gpa, en segon lloc només a la fibra de carboni.

4. diverses varietats de polyimides no són solubles en dissolvents orgànics, l'estabilitat àcid diluïdes, la varietat general poca resistència al hidròlisi, aparentment aquest rendiment de deficiències fa el polyimide té un munt de característiques diferents a altres polímers d'alt rendiment, que pot utilitzar la hidròlisi alcalina d'anhídrid de materials reciclats dos i dos amines, com còpia Kapton film, la recuperació valora fins a un 80% - 90%. Canviant l'estructura també pot ser bastant resistents hidròlisi varietats, com parada fins a 120 ℃, 500 hores d'aigua.

5. el coeficient d'expansió tèrmica de 2 * 10-5 a 3 * ℃ 10-5, Guangcheng polyimide termoplàstic 3 * 10-5 ℃, biphenyl tipus fins a 10-6 ℃, diferents espècies pot arribar a 10-7 ℃.

6. polyimide resistència alta irradiació, la pel·lícula en 5 × 109 rad taxa de retenció d'electrons ràpid irradiació força era el 90%.

7. polyimide té bones propietats dielèctriques, presentació constant dielèctrica de fluor és uns 3,4, o l'aire, mida nanocomptador disperses en la polyimide, la constant dielèctrica pot ser reduït a uns 2.5. La pèrdua de 10-3, la rigidesa dielèctrica de 100 300KV/mm, Guangcheng termoplàstics polyimide 300KV/mm, resistència de volum de 1017 Ω /cm dielèctric. Aquestes propietats pot encara manté en un alt nivell en l'ampli rang de temperatures i freqüencial.

8. polyimide és auto apagar del polímer, la baixa taxa de fum.

9. polyimide en alt buit outgassing rarament.

10. polyimide no és tòxic, pot ser utilitzat per la fabricació de vaixelles i equips mèdics i pot suportar milers de vegades desinfecció. Hi ha alguns polyimide té bona compatibilitat biològica, per exemple, en la prova de compatibilitat de sang per activitat citotòxica, no hemolítica en experiments in vitro de tòxics.