Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Resum de Polyimide

Sep 15, 2014

Polyimide és una de les propietats més completes de materials orgànics polimèrics, ℃ d'alta temperatura de 400, gamma de temperatura d'ús a llarg termini de - 200 a 300 DEG C, cap punt de fusió evident, resistència d'aïllament alta, constant dielèctrica de 4 a 103 Hz, la pèrdua dielèctric és només 0004 ~ F 0.007, material d'aïllament de grau de H.

PI es refereix a la columna vertebral de gran que contenen polímer imino acil, que pertany a la compostos aromàtics, està formada per dos yuan i anhídrid de iuans dos amino preparat per polimerització de condensació. La cadena molecular del PI conté un gran nombre d'anell de benzè i grups imide restaren incorporades a l'anell de benzè i la formació de cinc anells heterocíclics membres, la rigidesa de la cadena molecular, intermoleculars forces forta, embalatge densitat és alta, PI té una sèrie d'excel·lents propietats. PI a causa de la seva estructura formada per dues anhídrid i dos Amina no és el mateix, actuació també és una mica diferència.

Polyimide és un tipus de material Enginyeria especial, ha estat àmpliament utilitzat en aeronàutica, aeroespacial, microelectrònica, nanotecnologia, cristall líquid, membrana separació, camps de làser. Tots els països a la recerca, el desenvolupament i utilització de polyimide incloïa últimament en el segle XXI una prometedora de plàstics d'enginyeria. Polyimide, a causa de les seves característiques destacades de propietat i de síntesi, tant com a material estructural o com a material funcional, la seva Perspectiva de gran aplicació ha estat completament entès, conegut com el "expert de problema" i que "no polyimide no tindria la tecnologia Microelectrònica actual".

Polyimide és polímer heterocíclics aromàtics d'estructura molecular dels compostos que contenen la cadena imide grup, Polyimide anglès (PI), es pot dividir en benzè PI, soluble PI, imide de poliamida (PAI) i imide polyether (PEI) quatre.

PI és una de les millors varietats de plàstics d'Enginyeria resistent a la calor a alta temperatura, algunes varietats pot ser llargs suportar les altes temperatures de 290 ℃ poc temps menors 490 ℃, propietats mecàniques, resistència a la fatiga, propietats elèctriques ignífugs, estabilitat dimensional, bo, emmotllament per contracció de petit, resistència d'oli, àcid i dissolvents orgànics, no àlcali resistència, excel·lent resistència a la fricció, desgast rendiment.

Polyimide termoplàstics resina (resina de Polyimide), conegut com PI) és un termoplàstic plàstics d'enginyeria. És alts temperatura resistents plàstics termoplàstics, amb temperatura de transició vítria alta temperatura (243 DEG C) i el punt de fusió (334 ℃), temperatura de deformació de calor fins a 260 ℃ (30% vidre fibra o fibra de carboni reforçat grau), pot ser utilitzat durant molt de temps a 250 ℃ i altre de plàstic resistent a temperatura alta en comparació amb PEEK, PPS PTFE, PPO, etc., l'ús del límit superior de la temperatura més alta que la ℃ gairebé 50;

PI de resina resistència no només a la calor que altre plàstic resistent a temperatura alta és excel lent i té els avantatges d'alta resistència, alt mòdul, tenacitat a fractura alta i excel. lent estabilitat dimensional; Resina de PI pot mantenir alta resistència a altes temperatures, la seva força a 200 ℃ fins a sobre 24MPa, a 250 ℃ flexió força i la força de compressió flexió és encara 12 ~ 13MPa; Rigidesa de resina de PI, estabilitat de bona mida, baix coeficient de dilatació lineal, molt a prop el material d'alumini de metall;

Excel·lent resistència química, els productes químics en general, només el àcid sulfúric concentrat per dissoldre o destruir-lo, la seva resistència a la corrosió i níquel d'acer són semblants i retardant, de la seva flama flama condicions en l'alliberament de gasos tòxics i fums, lluita contra l'habilitat de radiació; PI de resina té bona tenacitat, el alternant l'estrès i fatiga excel·lent resistència és la més destacada tots plàstics, material d'aliatge amb comparable;

Les propietats tribològica de resina de PI amb excepcional resistència al lliscament desgast i inquiets desgast, actuació excel·lent, especialment per mantenir alt desgast resistència i baix coeficient de fricció al 250 ℃; PI de resina fàcil extrusió i injecció, excel·lent rendiment mecanitzat, emmotllament per eficiència alta.

A més, PI també té auto lubricació, fàcil processament, aïllament estabilitat, resistència hidròlisi i altre actuació excel·lent, que és àmpliament utilitzat en aeronàutica, automoció, elèctric i electrònic, mèdica i perspectives de processament i altres camps, el desenvolupament i la utilització d'aliments.