Casa > Notícies coneixement 59 > Contingut

Via de síntesi de Polyimide

Sep 15, 2014

Varietat polyimide, diversitat, hi ha diferents maneres en síntesi, per tant, poden ser seleccionats segons diverses aplicacions de connectivitat variable, la síntesi també és difícil tenir altres polímers.

1. polyimide es compon principalment de iuans dos i dos iuans amino anhídrid síntesi, el monòmer de dos i un nombre d'altres heterocíclics polímers, com polybenzimidazole, mut i poliestirè triazole, polybenzothiazole, poli phen mut i Polyquinoline monòmers, gran font de matèries primeres, la síntesi també és més fàcil. Dos, dos amino anhídrid polyimide varietat, diferents combinacions poden aconseguir un rendiment diferent.

2. polyimide pot estar formada per dos anhídrid i dos amines en dissolvents polars, com DMF, DMAC, NMP o la / per baixa temperatura polycondensation mixta dissolvents de metanol, obté polyamic àcid soluble, cinema-formant o filatura després escalfament a 300 cyclization de deshidratació ℃ en polyimide; També podeu afegir anhídrid acètic i terciària anticholinergic catalitzadors àcid poliamida són productes químics deshidratació, cyclization, obtenir la solució polyimide i pols. Dos amines i dos anhídrid pot també en dissolvent d'alt punt d'ebullició, com ara calefacció fenòlics polimerització solvents, un polyimide. A més, també pot obtenir èster polyimide quatre iuans de dos iuans i dos iuans d'àcid amino; també es pot fer d'àcid de poliamida primer en polyisoimide i llavors convertir a polyimide. Aquests mètodes són convenients per a la tramitació, l'anterior s'anomena mètode PMR, pot obtenir baixa viscositat, alta solució sòlida, amb una baixa viscositat de la finestra en el procés de fondre's, el mètode està especialment indicat per a la fabricació de materials compostos; la solubilitat augment d'aquest últim, en el procés de transformació no emet baixes compostos moleculars.

3. sempre que les dues (o quatre anhídrid d'àcid) qualificat i puresa de dos amines, utilitzant qualsevol mètode de polycondensation, són molt fàcils d'obtenir prou alt pes molecular, afegint unitat unitat anhídrid o amino també pot ser molt fàcil controlar el pes molecular.

4. en dues (o quatre anhídrid d'àcid) i dos condensació amino, llarg com un igual proporció molar, tractament tèrmic en el buit, pot millorar la quantitat de polímer sòlid de pre de molècules de baix pes molecular en gran mesura, per a aportar comoditat i processament de pols.

5. fàcilment al final de la cadena o cadena en un grup de reacció al oligomer actiu de forma, ocasionant termostables polyimides.

6. utilitzant carboxil polyimide, esterificació o sal, obtenir el polímer amphiphilic presentació de grups fotosensible o llarg alquil de cadena, podeu obtenir la fotoprotecció o per a la preparació de lliures de cinema.

7. síntesi de polyimide en general no produeixen sal Inorgànica, la preparació del material aïllant és especialment avantatjós.

soNorFifth, ignífugs propietat

Polímer polyimide jo apagar, la proporció de fumadors és baixa, el buit outgassing poques vegades; estabilitat a alta temperatura, buit i irradiació, volàtil importa poc; ignífugs grau:

Sisè, Polyimide tòxics

Pot ser utilitzat per la fabricació de vaixelles i equips mèdics i pot suportar l'esterilització milers de vegades, alguns polyimide ha bon biocompatibilitat. Per exemple, en la prova de compatibilitat de sang per activitat citotòxica, no hemolítica en experiments in vitro de tòxics. estil = text-guió: 0; mso-llista: l0 level1 lfo1'10. Polyimide no és tòxic, pot ser utilitzat per la fabricació de vaixelles i equips mèdics i pot suportar milers de vegades desinfecció. Hi ha alguns polyimide té bona compatibilitat biològica, per exemple, en la prova de compatibilitat de sang per activitat citotòxica, no hemolítica en experiments in vitro de tòxics.