Polyimide resina composta 40% grafit

Nom del producte: Polyimide resina composta 40% Graphite.Item núm.: SolverPI-compost 40G. SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament

Detalls del producte

Nom del producte: Polyimide resina grafit 40% compost

Element núm.: SolverPI-compost 40G

SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament. La polyimide és apte per a l'entorn d'aplicació que pot resistir, segellat, dimensional estabilitat de la temperatura, deformació sense fractura, com seeling l'anell, impuls rentadora, coixinet de lliscament, bomba de buit de paletes, seients de vàlvula, equip i així successivament.

Pure resina de SolverPI-6001

La resina de polyimide pur 100% pot ser urgent de motlle, emmotllament per injecció, extrusió emmotllament. La resina de polyimide pur 100% té avantatges excepcionals en la sèrie polyimide, com les propietats mecàniques més alt, les millors propietats d'aïllament tèrmic i elèctric, tempeature alt desgast-resist(high PV value) dimention excel. lent estabilitat.


Productes s'utilitzen principalment en: L'entorn amb elevades necessitats de propietats mecàniques, puresa, inslation, inslation de calor, el coeficient de fricció. Les aplicacions típiques inclouen vavle seient, tapa d'aïllament tèrmic, plasma soldadura pistola, anell de turbina, cronometratge gear tensor, tenint retenció, pawl separació de document de la impressora, bloc de descans, el localitzador de detecció i així successivament.


Resina de SolverPI-compost 6001 amb grafit

La 6001 SolverPI-resina articulades amb grafit: el producte és emmotllament per compressió format amb grafit 40% afegit a la polyimide de resina batejà té coeficient d'expansió baix lineal i baix coeficient de fricció que s'adapta bé per a la condicions de treball de gamma de temperatura ampli i el gran requeriment de condició estable dimention.


El producte s'utilitza principalment en alta tensió segell anells (anells de segell de hydraulicintensifier del motor, hidràulica)Investigació