15PTFE compost de resina de polyimide

Nom del producte: Polyimide resina composta 15% PTFE. Element núm.: SolverPI-compost 15 PTFE. SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament

Detalls del producte

Nom del producte: Polyimide resina composta 15% PTFE

Element núm.: SolverPI-15 compost PTFE


SolverPI-resina 6001 pot ser ued per a avions, aviació, automoció, equips d'oficina, elèctrics i equips de electriconic, sciencific instrument, maquinària industrial, equips productius i així successivament. La polyimide és apte per a l'entorn d'aplicació que pot resistir, segellat, dimensional estabilitat de la temperatura, deformació sense fractura, com seeling l'anell, impuls rentadora, coixinet de lliscament, bomba de buit de paletes, seients de vàlvula, equip i així successivament.

Pure resina de SolverPI-6001

La resina de polyimide pur 100% pot ser urgent de motlle, emmotllament per injecció, extrusió emmotllament. La resina de polyimide pur 100% té avantatges excepcionals en la sèrie polyimide, com les propietats mecàniques més alt, les millors propietats d'aïllament tèrmic i elèctric, tempeature alt desgast-resist(high PV value) dimention excel. lent estabilitat.


Productes s'utilitzen principalment en: L'entorn amb elevades necessitats de propietats mecàniques, puresa, inslation, inslation de calor, el coeficient de fricció. Les aplicacions típiques inclouen vavle seient, tapa d'aïllament tèrmic, plasma soldadura pistola, anell de turbina, cronometratge gear tensor, tenint retenció, pawl separació de document de la impressora, bloc de descans, el localitzador de detecció i així successivament.


SolverPI-compost resina 6001

El producte compost 6001 SolverPI-resina i PTFE: el producte és emmotllament per compressió format amb 15% PTFE afegit a la resina de polyimide que pot millorar la resistència abrasius del producte, millor dimention estable.


Les aplicacions típiques inclouen els segells d'alta temperatura, suport anell, anell, anell de desgast orientat, calor anell compressor priston, equip de calor (bomba d'engranatges i còpia màquina pot utilitzar-lo).Investigació