SolverPI-resina 7005

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 7005 Resina de polyimide 7005 SolverPI-resina és que una resina avançada compost matriu s'utilitza principalment com a material d'alta temperatura fricció modelat

Detalls del producte

Nom del producte:Resina de polyimide

N º d'element:SolverPI-resina 7005

Resina de polyimide 7005 SolverPI-resina és una resina avançada compost matriu s'utilitza principalment com a material d'alta temperatura fricció modelada producte i matriu de resina té calor excel lent resistència i propietats mecàniques, bona compatibilitat amb una varietat de farcits, amb bona flexibilitat. També és adequat per a la preparació d'alta resistència (baix) temperatura sòlida auto-lubricant peces mecàniques. Amb un dissolvent orgànic (acetona) es dissolgui, per a la preparació de fibres (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.), reforçades prepreg, àmpliament utilitzat en el camp de la resina d'alta temperatura basat en materials compostos. Com a modificadors de resina epoxi resistent a la calor, sota diferents condicions de la relació es pot preparar una varietat de grau resistent a la calor del nou sistema de resina epoxi per satisfer les diferents àrees de requisits de resistència de calor de resina epoxi.

SolverPI-resina 7005 es basa en sistema de resina de polyimide basat en bismaleimide, en la seva composició química no contenen DDM i altres components, en línia amb els requeriments de protecció del medi ambient.

Característiques

Temperatura de transició vítria alta i estabilitat tèrmica;

Excel·lents propietats mecàniques i elèctriques i propietats mecàniques;

L'estabilitat de bona baixa temperatura d'emmagatzematge.

Ús del producte

Després barrejades uniformement amb diferents pols, sota certes condicions de emmotllament.

Es van dissoldre en acetona i altres dissolvents orgànics, una solució de resina de certs sòlids, per a la preparació de fibres (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.), reforçades prepregs, làmines d'ús.

Resina líquida, dissolta en un dissolvent orgànic com acetona, va fer certs sòlids, segons necessitat diferents proporcions de les barreges de resina epoxi pot estar preparat per una varietat de grau resistent a la calor, el nou sistema de resina epoxi, per conèixer les diferents àrees, especialment camp és la resina d'epoxi aïllament Elèctric material calor resistència requisits.

Procés de curació (referència)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4 - 6h

Índex de qualitat

Exterior

Punt de fusió

granularitat

fluïdesa

Temps de gel

Pols groc pàl·lid

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Investigació