7051 SolverPI-resina

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 7051 7051 SolverPI-resina és que una resina avançada compost matriu és àmpliament utilitzat en la fabricació de materials compostos d'alt rendiment

Detalls del producte

Nom del producte:Resina de polyimide

N º d'element:7051 SolverPI-resina

7051 SolverPI-resina és una resina avançada compost matriu és àmpliament utilitzat en la fabricació de materials compostos alt rendiment, especialment indicats per a alta temperatura i alta temperatura de coure revestit laminats i altre fabricació, es pot reemplaçar la resina de polyimide Kerimid701A.

7051 SolverPI-resina es basa en sistema de resina de polyimide basat en bismaleimide, en la seva composició química no contenen DDM i altres components, en línia amb els requeriments de protecció del medi ambient.

Característiques

lTemperatura de transició vítria alta i estabilitat tèrmica;

lExcel·lent resistència dissolvent;

lBaix coeficient de dilatació tèrmica (CTE, T-eix);

lPell de coure alta força;

lBo d'estabilitat.

Ús del producte

Depenent de la dilució dels requisits de contingut de sòlids, acetona i altres dissolvents orgànics poden utilitzar. CCL si es prepara amb resina pur a menys de 80condició diluït amb un dissolvent a un contingut de sòlids de 40 a 65% d'ús. Quan la resina epoxi retardants preparat compatibilitat CCL amb la quantitat afegida de resina epoxi retardants de pura 20% o menys i afegir una quantitat adequada d'inorgànica de flama bromats Al (OH) 3, a menys de 80condició amb un dissolvent diluït en una sòlids continguts de 40-65% poden ser utilitzats, l'ús de fibres de reforç (fibra de vidre, fibra de carboni, etc.) preparat prepreg secció laminat per al seu ús.

Utimately aconseguir l'índex de rendiment

La temperatura de transició vítria (Tg) 250

Flama (UL-94) retardancy HB / VI / VO

Làmina pelant força de coure (SII / en)7

Propietats mecàniques, estabilitat tèrmica i propietats elèctriques comparables amb Kerimid701A.

Índex de qualitat

Exterior

Contingut de sòlids

Temps de gel (171)

Líquid viscós marró vermell

40-80%

200-600s

Investigació