SolverPI-resina 705R

Nom del producte: Resina de Polyimide Element núm.: SolverPI-resina 705R Resina de SolverPI-resina 705R polyimide és una resina avançada compost matriu, s'utilitza principalment per a la preparació de compostos d'alt rendiment

Detalls del producte

Nom del producte:Resina de polyimide

N º d'element:SolverPI-resina 705R

Resina de SolverPI-resina 705R polyimide és una resina avançada compost matriu, s'utilitza principalment per a la preparació de materials compostos d'alt rendiment fondre submergit en alta temperatura base de resines materials compostos tenen una àmplia gamma d'aplicacions.

SolverPI-resina 705R es basa en sistema de resina de polyimide basat en bismaleimide, en la seva composició química no contenen DDM i altres components, en línia amb els requeriments de protecció del medi ambient.

Característiques

lTemperatura de transició vítria alta i estabilitat tèrmica;

lExcel·lents propietats mecàniques i elèctriques i propietats mecàniques;

lPropietats de flux de fon bons;

lBo d'estabilitat.

Ús del producte

Sota la calefacció (80-100) estat amb fibres de reforç fondre mullant, i llavors la prepreg gel temps requisits, més prepolymer a 120-150condició.

Quan s'utilitza com a modificador de resina epoxi resistent a la calor, a l'estat fos i la resina epoxi barregen en proporcions diferents, pot estar preparat per una varietat de grau resistent a la calor del nou sistema de resina epoxi per conèixer els requisits de prestacions tèrmiques de resina de epoxi resistent de diferents àrees.

Índex de qualitat

Exterior

Temps de gel (171)

Pasta groguenc

300-600S

Investigació