Pols de poliimida especial per reforçar PTFE

Pols de poliimida especial per reforçar el PTFE Com tots sabem que per a politetrafluoroetilè (PTFE), a causa de la seva excel·lent resistència a la corrosió i auto-lubricació, i un alt rendiment de temperatura en matèria de fricció i materials de desgast ocupen una posició molt important. Però és baix ...

Detalls del producte

Poliimida especial en pols per reforçar el PTFE

Com tots sabem, per al politetrafluoroetilè (PTFE), per la seva excel·lent resistència a la corrosió i auto-lubricació, i un alt rendiment de temperatura en matèria de fricció i materials de desgast ocupen una posició molt important. Però la seva baixa duresa, fluència fàcil, mala resistència a la fricció, la necessitat d'afegir farciment per millorar aquestes deficiències per complir amb el segell mecànic, fricció en el camp dels requisits d'aplicació.

 

Els complements que s'utilitzen habitualment són fibra de vidre, fibra de carboni, grafit, disulfur de molibdè, pols de bronze i materials polimèrics orgànics resistents a alta temperatura. No obstant això, el farciment inorgànic i el PTFE combinats amb una mala fricció i el desgast fàcilment cauen, donant lloc a una mala resistència al desgast, i fàcil danyar la manejabilitat dual, pobra, limitant l'aplicació de les seves condicions extremadament dures. El polímer ple de PTFE ha de ser estable durant el sinteritzat (380 ° C). Per tant, només alguns polímers com la polietilè èter cetona (PEEK), el sulfur de polifenilè (PPS), l'aramida (AF), l'òxid de polifenilè (POB) i la poliimida (PI) poden ser "competents".


POLÒMID SOLVER desenvolupà poliimida de grau especial per a la millora del politetrafluoroetilè (PTFE) (SolverPI-Pols 1800 i SolverPI-Pols 1822). L'única diferència entre SolverPI-Powder 1800 i SolverPI-Powder 1822 és l'aspecte del color. Un altre rendiment és igual.

Article No.

SolverPI-Pols 1800

Aparença

Pols groc

Finesa

1000 malles

Densitat

1,40 ~ 1,45 g / cm3

Temperatura de transició de vidre

385 ° C

Coeficient d'expansió tèrmica

20 ~ 25 ppm / ° C

Permisos sobre l'índex d'oxigen

37

La força de compressió

≧ 160MPa

La força de flexió

≧ 180MPa

La força d'impacte

≧ 100 KJ / m²

Resistivitat superficial

≧ 10³Ω

Resistivitat del volum

≧ 10³Ω.cm

Constant dielèctrica (106 Hz)

3.0 ~ 3.5

Força dielèctrica (KV / mm)

240

SolverPI-Powder 1800 Filled PTFE Aspecte:
L'aparença de PTFE en pols de SolverPI 1822 és més completa que P84:

La grandària mitjana de partícules de SolverPI-Powder 1800 i SolverPI-Powder 1822 és de 1000 malles (13 μm). Es tracta d'una poliimida termoestable, no es fondrà. La temperatura de transició de vidre pot ser de 385 ℃. No hi ha canvis físics i químics però amb resistència a la fluència i alta duresa en la sinterització a la temperatura de 360-380 ℃, pel que és molt adequat per a la millora dels productes de PTFE. A causa de l'estructura química especial i la microagregació de la poliimida (PI), en el procés de fricció i desgast, especialment la fricció en sec, es pot augmentar efectivament la pel·lícula de transferència de PTFE i la resistència a la doble unió, i partícules dureses de PI uniformement disperses en el PTFE matriu, tenen un paper secundari en la càrrega, millorant així la força mecànica del material, les propietats de fricció, la resistència a la fluència i la temperatura de reblandiment de Vicat.

 

Les nostres investigacions mostren que la incorporació del 15% de la nostra poliimida pot millorar la resistència al desgast del PTFE 400 vegades, en comparació amb altres polímers (PEEK, PPS, AF, POB), el millor efecte de millora és el millor "soci" del PTFE. Per exemple, amb l'addició d'un 15% de contingut, afegiu aquest producte per millorar el material compost de PTFE que l'addició de la resistència al desgast del polifenilè (POB) 7 vegades superior al valor límit de PV superior a 2 vegades. Per tant, el producte ha estat àmpliament utilitzat en segells, tasses, rails, rails flexibles, capa resistent al desgast i altres materials compostos de PTFE.


Rendiment de PTFE en pols SolverPI-1800

Taxa d'ompliment de PI (%)

15%

Densitat (g / cm3):

1,96

Força de tracció (MPa):

18.54

Elongació (%):

311

Duresa a la riba (riba D):

57

Contracció (%):

3.07

Temperatura de reblandiment de Vicat (℃):

202

Coeficient de fricció

0.11

Desgast (g)

0.002-0.004
Investigació